Hahmoista

Pelaajilla on hyvin pitkälle vapaat kädet hahmojen luonnissa. Niitä saa olla niin monta, kuin jaksaa pelata ja saavat olla melkeinpä mitä vain mielikuvitus tuo tullessaan. Pitääksemme kuitenkin pelimaailman samanlaisena, rikkomatta sitä ja luodaksemme mukavan roolimisympäristön, on alla muutama hahmosääntö annettu.

Olisi juonellisesti tärkeää, että ihmishahmoja olisi enemmän kuin susia. Sinulla on kuitenkin pelaajana oikeus valita hahmosi.

Untamedissa eläinhahmot ovat kookkaampia kuin normaalisti. Susien säkäkorkeus voi yltää korkeimmillaan 170cm mittoihin ja olla pienimmillään 140cm. Ihmiset ovat tietenkin täysin normaalimittaisia, mitä oikeassakin elämässä. Varaa on siis valita. Myös muu eläimistö on tavallista kookkaampaa. Tavallinen metsäjänis voi olla korkeudeltaan jo huomattavasti yli metrin mitoissa.

Hahmotiedot

Perustietoihin on tavattu kirjoittaa seuraavanlaiset minitiedot. Nimi, ikä, sukupuoli, laji. Lisäksi hyvä mainita myös kansalaisuus ja ammatti. Susihahmoilla kannattaa kertoa niiden lauma ja asema.

Muut oleelliset tiedot ovat ulkonäkö, luonne ja menneisyys. Joihin kannattaa käyttää aikaa, jotta hahmosta tulisi toimiva ja inspiroiva pelaajalleen.

Lajit

Jokaisella hahmolla on oma lajinsa tai rotunsa. Ihminen, susi tai haltija sekä näiden risteytyksiä.