Usein kysytyt kysymykset!

Kuinka liityn?

Liittyminen tapahtuu rekisteröitymällä suoraan foorumille. Ylläpito saa ilmoituksen reaaliaikaisesti uuden pelaajan rekisteröitymisestä ja ilmoittaa sähköpostilla hyväksynnästä erikseen. Muistathan siis vain kirjoittaa oikean, toimivan sähköpostiosoitteesi.

Mitä vaatimuksia liittymiseen on?

Toivomme uuden liittyjän vastaavan foorumilla esitettyihin kysymyksiin. Miten löysit Untamedin, missä ja kuinka kauan olet roolipelannut sekä voit kertoa jotain lisätietoa tai esittää kysymyksiä. Emme vaadi roolipelinäytettä.

Kuinka aktiivisesti täytyy pelata?

Mielellään pari kertaa viikossa käy pyörähtämässä ja pelaamassa, ettei tipu alati muuttuvasta juonesta ihan kokonaan pois. Tunnukset poistetaan suunnilleen kolmen kuukauden poissaolon jälkeen, riippuen siitä onko pelaaja ilmoittanut poissaolonsa syyn foorumilla tai onko edes käynyt pyörähtämässä foorumilla.

Mikä ajanjakso pelimaailmassa on?

Keskiaika. On ritareita, prinsessoja, paroneita, kreivejä ja niin edelleen.

Mitä pelialueita pelissä on?

Pelialue on pyritty kehittämään monipuoliseksi. On pääpaikkoja kuten Dublin, Belfast ja Galway. Niiden ympärillä on erilaisia metsävyöhykkeitä, vuoristo, tasankoja, järviä ja Irlannin saarta ympäröivä meri (hiekkarannat). Pienet kohtaamispaikat ja rakennukset ovat vapaasti pelaajien keksittävissä, kuten vaikkapa erilaiset majatalot.

Voiko hahmoni olla kansalaisuudeltaan mikä vain?

Hahmo voi olla kansalaisuudeltaan mikä vain. Pelissä on tavattu esimerkiksi saksalaisia, venäläisiä ja norjalaisia..

Voinko keksiä hahmolleni omia voimia?

Omia voimia saa keksiä, mutta niistä on keskusteltava ylläpitäjien ja muiden pelaajien kanssa. Mikäli jokin tietty voima kasvattaa isoakin suosiota, se voidaan listata foorumille, jolloin muilla pelaajilla on myös mahdollisuus ottaa voima käyttöönsä.

Täytyykö suden turkin väritys olla realistinen?

Mielellään mahdollisimman realistinen. Hyväksymme kuitenkin sinisen-, keltaisen-, oranssin- ja punaisen eri variaatioita, jotka voivat esiintyä myös kirkkaampina sävyinä. Alla oleva kuva esimerkkinä.