Linkinvaihto

Meidät voi linkittää seuraavilla bannereilla.


(leveys 500 x korkeus 143)

Olemme linkinvaihdossa seuraavien roolipelien kanssa. Mukana myös pari sivulistausta, minne Untamed on listattu.


Kohtalon Kynnet

Moi

Ylläpitäjät

Esittelemme hirmuiset pahat sutemme!

Kelelmulth
Humoristinen ylläpitäjä,joka auttaa ja kuuntelee pelaajiaan, henkilökohtaisissa kuin myös roolipeliin liittyvissä asioissa. Pelaajat on kuvailleet Keleä iloiseksi, mukavaksi ja lämminhenkiseksi persoonaksi. Ei koskaan halua jättää ketään ulkopuolelle. Roolipelaamista Kele on harrastanut on/off suhteella, suunnilleen vuosista 2006-2008 alkaen.

Janni
Janni on erittäin aktiivinen chatissa, vaikkakin hieman hiljaisempi ja tunnettu humoristisista meemeistään. Untamed oli ensimmäinen chatpeli mitä Janni lähti kokeilemaan, pelattuaan foorumiroolipeleissä vuodesta 2008 lähtien. Nopeasti hän nousi tavallisesta pelaajasta suoraan ylläpitäjäksi rohkealla pelaamisella ja aktiivisuudella. Janni on myös etevä taitelija, hänen portfolionsa voit löytää täältä!

Qiss
Qiss on aktiivinen, monenlaisiin hahmoihin ja peleihin kykenevä pelaaja. Joiden ansiosta hän pääsikin hyvin pian ylläpitotiimiin viimeisimpänä lisäyksenä. Hän myös hyvin mielellään tutustuu pelaajiin henkilökohtaisesti, esittämällä kiperiä kysymyksiä, huumorilla maustettuna.